kinderfeestje moon leeuwarden

Kinderfeestje

The smile of a child is like a rainbow in the sky! Oh wat worden wij blij van die gezichtjes als ze hun freakshake aan zien komen. Zulke bijzondere momenten zijn dat! Wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Daarom speciaal voor de kleintjes hebben we twee arrangementen voor het vieren van het kinderfeestje.

Het is mogelijk bij Moon om zelf een freakshake te versieren. Kies de smaak van de freakshake en maak hem zo mooi als je kan! En daarna natuurlijk foto’s maken en zo snel mogelijk opsmullen. 

Het is ook mogelijk om cupcakes te versieren. Iedereen krijgt 3 cupcakes om te versieren. Deze moeten daarna natuurlijk ook zo snel mogelijk opgegeten worden, maar niet vergeten.. Eerst een foto natuurlijk! 

Beide arrangementen zijn inclusief onbeperkt water/limonade voor de kinderen en voor de begeleider(s) onbeperkt koffie/thee. 

Freakshake versieren: 6,50,- per kind
Cupcake versieren: 4,- per kind

Minimaal 4 en maximaal 10 kinderen per feestje. Neem van te voren wel even contact met ons op om de datum en tijd te bespreken en te reserveren. Dit kan telefonisch op 058 844 5621 of via de mail events@cafemoon.nl.