The story

De nieuw maan staat voor kracht, persoonlijke groei en een fresh new start, maar ook als een moment om te rusten en relaxen. Laat dit nu precies passen bij het concept Moon. Het idee was een lichte open plek waar gasten kunnen relaxen en genieten van de stad door de grote ramen. Terwijl je ondertussen geniet van heerlijk eten en drinken. Voornamelijk gezond. We streven ernaar zo veel mogelijk biologische en duurzame producten te gebruiken. Healthy food to stimulate the brain and body. 

Moon is ook een plek waar je kan werken aan persoonlijke groei en we hopen je te inspireren om te werken naar je doelen. Hierin komt het stukje social media ook naar voren. Social media is tegenwoordig enorm. Je hebt bereik over de hele wereld en je hebt hierover de beschikking. Je kan hiermee doen wat je wil. Je kan jezelf laten zien! Tijdens het inrichten van de Moon hebben we erop gelet dat elk hoekje instagrammable is, zodat je prachtige foto’s voor je social media kan maken. Ook het eten ziet er uit om op de foto te zetten voor het perfecte plaatje.

moon leeuwarden

Twee mensen, 1 ervaren horeca ondernemer, 1 creatieve food lover who’s in to the power en possibilities of social media. Dat is samen gekomen tot een concept genaamd Moon. Het meest instagrammable plekje van je stad. Waar kwaliteit op alle vlakken op nummer 1 staat. Alleen het beste is goed genoeg voor de gasten. De beste kwaliteit in het eten wat geserveerd wordt, de dranken, het personeel en ook vooral het interieur. Oog voor detail. 

Bij moon zijn we dedicated om uitzonderlijk en vernieuwd te zijn en dit ook te blijven. We zijn daarom continu bezig met verbeteringen, zodat we onze gasten altijd met een grote lach de deur weer uit zien gaan!

Zien we jou ook snel? Geniet van een freak shake, alternative lattes of een lekker stukje taart. Avocado toast, salade of een smootie bowl. Allemaal gemaakt met liefde.